Pedro Duyck

Fotografie is een ambacht. Ik maak iets uit niets, leg mijn persoonlijkheid en zorgzaamheid in mijn werk, geef jou mijn tijd en aandacht. Bandwerk is niet aan mij besteed. Ik hou van de rijkdom van het moment, van de veranderlijkheid van licht en mensen voor mijn lens.

Ook wanneer ik niet fotografeer, kijk ik als een fotograaf naar de wereld. Naar steden en wolken, naar lijnen en licht, naar mensen en (hun) natuur. Ik zie kansen in locaties, zoek nieuwe invalshoeken en focus op de kleinste details. Ze maken zo’n groot verschil.

Kijken en scherpstellen. Dat is mijn leven. Mogen focussen op jou, je familie of je zaak zou fijn zijn. Kom bij een fotoshoot gewoon als jezelf. Dat doe ik ook: rustig, geruststellend. Zo worden mijn beelden helemaal jij.

zot van

Vulpennen. Ze liggen heerlijk in de hand, stromen over van echtheid en degelijkheid. Een liefde van mijn leven zijn ze. Net als fotografie. En mijn gezin.

naar het leven

Een schilderij wordt mooier naarmate het meer op de werkelijkheid lijkt. Zo ervaar ik het toch. En zo voel ik het ook in mijn fotografie. Ik hou van natuurlijk en helder, van licht getemperde kleuren en een focus op zachtheid en detail. Foto’s naar het echte leven.

boys & toys

Ik ben fan van fotografie, maar ook van de techniek die ermee gepaard gaat: het perfecte toestel, uitgebalanceerde instellingen, krachtige kadrering, een klik op het juiste moment. Boys & their toys, weet je wel. Dat ik me verdiepte in dronefotografie, zal je niet verwonderen.

en nu jij

Spreken mijn kijk en mijn foto’s je aan? Stellen mijn aanpak en zorgzaamheid je gerust? Wil jij een professionele fotoshoot voor je onderneming? Of beelden die blijven voor jezelf? Contacteer me in één klik.

Benieuwd naar mijn portfolio?